Det här är jag

DSC_0471

About me:
I like the smell of earth, the touch of waves, the taste of berries, the sight of trees,
the sound of laughter and the feeling of being fully alive

Jag är den snedögda tjejen som brinner för människor och kroppen, hälsa, kost och träning, som ständigt strävar för en värld öppen för alla människor. Sedan 11 års ålder stödjer jag UNICEF’s arbete runt om i världen och Sverige.

Att våga lita på magkänslan och följa sitt hjärta är vad som styr mitt liv. Jag lever för att förverkliga mina drömmar, hitta den optimala kroppen och leva livet med glädje som bas. För mig är annorlunda coolt och egna vägar modigt.

Jag är äventyrslysten och ser lösningar framför problem. För mig är världen min kunskapskälla och mitt hem är där jag känner mig älskad, lycklig och trygg omgiven av de jag älskar. Jag är tokigt förtjust i känslan av frihet, utmaning och fart, något som jag ständigt söker efter i havet, i kurvtagningarna på landsvägscykeln och i löparstigarna.

Jag tror på att våga, sikta, satsa och göra det med ett leende. Lägg till en enorm livsglädje och passion för lycka så har ni mig! Livet levs bara en gång så varför vänta? Jag passar på att leva. Nu.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*