Hemma är där kärleken är

Processed with VSCO with g3 preset

Lite mer än ett år har passerat sedan jag slog ner mitt pick och pack hemma i Stockholm. Efter 3,5 år på vift och efter att ha levt i en resväska landade jag till slut.

Men det var då, har varit och är stundvis fortfarande en omställning att inte har inplanerade resor lika frekvent som förr. Sedan oktober förra året kom tankarna igen om att flytta. Några städer i Sverige kändes intressanta, Köpenhamn var en given tanke. Sydafrika var också ett av alternativen. Vid 24 års ålder vill jag se och upptäcka, prova och lära, för i mitt bröst bor en väl inrotad medvetenhet om att jag alltid kan komma hem.

Så hellre prova och se, tillbaka till Stockholm kommer jag alltid förr eller senare.

September är snart kommen och Stockholm har aldrig känts så hemma som nu. Vännerna, närheten till familjen, arbetet, naturen och miljön. Kontrasten mellan storstad och naturidyll, bara runt hörnet. Det är svårt att veta hur livet kommer se ut om 5 eller 10 år. Var i världen jag kommer befinna mig, för jag vet att jag inte har rest klart. Men det blir allt tydligare att livet inte längre ska vara en resväska utan att det ska finnas ett hem i en stad att komma tillbaka till, en stad som heter Stockholm. Där kärleken bor.

One Comment, RSS

  1. Marie Andersson augusti 30 @ 19:58

    Kommer nog bli jättebra fina vän <3

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*